פורל אפוי עם קרם לימון כוסברה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות, טרוטה קשת, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו פורל אפוי לימון-הרב, פורל אפוי בשמנת, ו עלי כוסברה אפויים-ליים שמנת חמוצה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים 1 לימון ל 6 פרוסות; לחתוך לחצי. מיץ נשאר לימון. מבשלים פטריות ברוטב מחבת גדולה על אש נמוכה 15 דקות., ערבוב מדי פעם. מערבבים בצ ' ילי; לבשל 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מקום 4 קליפות תירס במרכז כל אחד 3 יריעות גדולות רדיד כבד חובה; למעלה עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מניחים 4 חתיכות לימון 1 כף. כוסברה בחלל של כל דג. למעלה כל דג עם תערובת ירקות כ 1 כוס 4 בצל; לכסות עם 2 קליפות תירס. להעלות צדדים לסכל. קיפול כפול למעלה ומסתיים לאטום כל חבילה, משאיר מקום למחזור חום בפנים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות
קליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מקום במחבת 15x10x1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 30 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו לעמוד 5 דקות.
8
חותכים חריצים בנייר כסף כדי לשחרר קיטור לפני פתיחת מנות.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מגישים דגים עם שמנת חמוצה משולבת, שנותר כוסברה ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק