Grilled Trout with Savory Marinade is a gluten free, dairy free, and primal recipe with 4 servings. This main course has 674 calories, 71g of protein, and 41g of fat per serving. This recipe covers 44% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up fresh-ground pepper, lemon juice, lemon wedges, and a few other things to make it today. To use up the olive oil you could follow this main course with the Sauteed Banana, Granolan and Yogurt Parfait as a dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It can be enjoyed any time, but it is especially good for The Fourth Of July.
הוראות
1
Light the grill or heat the broiler. In a small glass or stainless-steel bowl, whisk together the lemon juice, savory, salt, and pepper.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
Add the oil slowly, whisking.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
Put the trout fillets in a medium glass dish or stainless-steel pan.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
Add the marinade and turn the fillets to coat.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
Grill or broil the fish 2 minutes. Turn and cook until just done, about 2 minutes longer for 1/4-inch-thick fillets.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
Serve with the lemon wedges.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
7
Wine Recommendation: A delicately flavored Muscadet or Sancerre will enhance the trout rather than compete with it, and neither of these wines will be washed out by the lemon, because they are both high in acidity.