פורל בגריל עם רוטב Tomatillo סמוקי וסלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם שמן צמחי, שמנת, צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית נסו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן, סטייק בגריל עם רוטב יוגורט שמנת וסלט עגבניות מלפפון, ו עוף בגריל עם Tomatillo-רוטב אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
במסננת, לזרוק את המלפפון עם כפית מלח ולתת לעמוד עד נבול, על 25 דקות. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בינתיים, להשרות את צ 'ילי guajillo וצ' יפוטלה במים הרותחים עד שהתרכך, 20 דקות. השליכו את הגבעולים והזרעים וקצצו בגסות את הצ ' ילי.
מברישים את פילה הטרוטה בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל. שמן את הסורג וגריל את הדגים על חום גבוה, העור בצד למטה, עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל את הדג והגריל עד שהוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
9
מעבירים את הדגים לצלחות ומגישים עם רוטב צ ' ילה-tomatillo וסלט מלפפון לצד.