פורל בגריל עם רוטב Tomatillo מעושן וסלט מלפפון
פורל בגריל עם רוטב Tomatillo סמוקי וסלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם שמן צמחי, שמנת, צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית נסו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן, סטייק בגריל עם רוטב יוגורט שמנת וסלט עגבניות מלפפון, ו עוף בגריל עם Tomatillo-רוטב אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת, לזרוק את המלפפון עם כפית מלח ולתת לעמוד עד נבול, על 25 דקות. להתייבש.
בינתיים, להשרות את צ 'ילי guajillo וצ' יפוטלה במים הרותחים עד שהתרכך, 20 דקות. השליכו את הגבעולים והזרעים וקצצו בגסות את הצ ' ילי.
תדליק גריל. גריל tomatillos על חום גבוה עד שהם חרוכים בכל רחבי, על 5 דקות. השליכו את העורות החרוכים וקצצו בגסות את הטומטילו.
במחבת קטנה, מחממים את 2 כפות שמן צמחי.
מוסיפים שני שלישים של שום טחון ואת הבצל ומבשלים אותם על חום מתון עד מתרכך, על 7 דקות.
מעבירים לבלנדר ומוסיפים צ ' ילי קצוץ וטומטילו וכוסברה ונענע. מחית את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה בינונית, לזרוק את המלפפונים הנבולים עם שמנת חמוצה, jalapeo, פטרוזיליה ושום טחון הנותרים. מתבלים במלח ופלפל.
מברישים את פילה הטרוטה בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל. שמן את הסורג וגריל את הדגים על חום גבוה, העור בצד למטה, עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל את הדג והגריל עד שהוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מעבירים את הדגים לצלחות ומגישים עם רוטב צ ' ילה-tomatillo וסלט מלפפון לצד.