קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

פורל בגריל עם רוטב Tomatillo מעושן וסלט מלפפון

פורל בגריל עם רוטב Tomatillo מעושן וסלט מלפפון
פורל בגריל עם רוטב Tomatillo סמוקי וסלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם שמן צמחי, שמנת, צ'יפוטלה צ' ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. עם כפית נסו מלפפון-סלט אבוקדו עם פורל מעושן, סטייק בגריל עם רוטב יוגורט שמנת וסלט עגבניות מלפפון, ו עוף בגריל עם Tomatillo-רוטב אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במסננת, לזרוק את המלפפון עם כפית מלח ולתת לעמוד עד נבול, על 25 דקות. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
בינתיים, להשרות את צ 'ילי guajillo וצ' יפוטלה במים הרותחים עד שהתרכך, 20 דקות. השליכו את הגבעולים והזרעים וקצצו בגסות את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפל גואחילופלפל גואחילו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
תדליק גריל. גריל tomatillos על חום גבוה עד שהם חרוכים בכל רחבי, על 5 דקות. השליכו את העורות החרוכים וקצצו בגסות את הטומטילו.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
במחבת קטנה, מחממים את 2 כפות שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים שני שלישים של שום טחון ואת הבצל ומבשלים אותם על חום מתון עד מתרכך, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מעבירים לבלנדר ומוסיפים צ ' ילי קצוץ וטומטילו וכוסברה ונענע. מחית את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
בקערה בינונית, לזרוק את המלפפונים הנבולים עם שמנת חמוצה, jalapeo, פטרוזיליה ושום טחון הנותרים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מברישים את פילה הטרוטה בשמן צמחי ומתבלים במלח ופלפל. שמן את הסורג וגריל את הדגים על חום גבוה, העור בצד למטה, עד העור הוא פריך, על 3 דקות. הפעל את הדג והגריל עד שהוא רק מבושל דרך, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורלפילה פורל
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מעבירים את הדגים לצלחות ומגישים עם רוטב צ ' ילה-tomatillo וסלט מלפפון לצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט