קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

פורל מעושן וגזרת נחלים על פרוסות תפוח טארט

פורל מעושן וגזרת נחלים על פרוסות תפוח טארט
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פורל מעושן וכריכי תה גרגיר נחלים, פורל מעושן, גרגיר נחלים וסלט כתום, ו סלט תפוחים אנדיב עם פורל מעושן.

הוראות

1
מערבבים פרוסות תפוחים ומיץ לימון בקערה בינונית; לזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
פילה פורל לחתוך לאורכו במחצית, ולאחר מכן לחתוך כל חצי לחתיכות בגודל תפוח.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
מסננים פרוסות תפוח; מניחים על מגש. למעלה כל פרוסה עם 1 sprig גרגיר הנחלים, ולאחר מכן 1 חתיכת פורל.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
פורלפורל
4
מפזרים פלפל. (ניתן לבצע 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
לשרת.