פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חמאה
פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה עם ויניגרט חמאה נטול גלוטן,, כל 30, ו pescatarian מנה צדדית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 559 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מיץ לימון, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחים-סאנצ'וק עם פורל מעושן וסיידר ויניגרט, סלט טרוטה מעושן עם אצבעות בגריל תפוחי אדמה וחרדל-שמיר ויניגרט, ו פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה.
הוראות
עבור ההלבשה, מערבבים יחד את החמאה, חומץ, גרידת לימון ומיץ לימון. לאט לאט לטאטא בשמן הזית.
מוסיפים את שמיר קצוץ ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.לסלט מחממים שמן זית בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיפים את תפוחי האדמה וקורט נדיב של מלח ומטוגנים למשך כדקה.
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים את תפוחי האדמה עד מכרז, על 8 דקות.
לנקז ולחזור לסיר.פתית את הטרוטה לחתיכות קטנות על תפוחי האדמה.
יוצקים כמחצית ההלבשה על פורל ותפוחי אדמה, בעדינות לקפל עד בשילוב.
מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר עם לחם קלוי ורוטב שנותר בצד.
מקשטים עם שברי שמיר ופרוסות לימון.