פורל עטוף בבייקון עם מתכון פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל עטוף בייקון עם מתכון פסטו. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מיץ ליים, פסטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו פורל עטוף בבייקון, פורל עטוף בבייקון, ו פורל עטוף בבייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. העונה פורל עם מלח ופלפל. לשפשף כל פילה עם פסטו לעטוף כל אחד עם שתי פרוסות של בייקון. במחבת ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה על חום בינוני גבוה להוסיף את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הטרוטה, העור למטה. לבשל במשך 2 דקות, עד בייקון הוא משחי יפה. הפוך את פילה פורל מעל ומניח את המחבת כולה בתנור במשך 6 עד 8 דקות. לסחוט מיץ ליים על פילה מבושל ומגישים.
מתכונים קשורים איך לבשל בייקון מושלם איך לעשות פסטו