פורל עם סלט תפוחי אדמה שמנת
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.
הוראות
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 15 דקות עד רק במכרז.
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז לנקז שוב.
בינתיים, לערבב יחד את היוגורט ומיונז, ואז מתבלים עם לסחוט טוב של לימון. מערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה עם צלפים, gherkins, רוב בצל האביב מלפפון.
מתבלים את הטרוטה, ואז גריל על תבנית אפייה, עור בצד למטה, במשך 3-4 דקות בהתאם לעובי, עד רק מבושל. פיזור עם גרידת לימון ומגישים עם סלט תפוחי אדמה, מפוזרים עם בצל האביב הנותרים.
חותכים את חצי לימון הנותרים לתוך טריזים עבור לסחוט מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה