קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

פורל עם סלט תפוחי אדמה שמנת

פורל עם סלט תפוחי אדמה שמנת
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.

הוראות

1
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 15 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
בינתיים, לערבב יחד את היוגורט ומיונז, ואז מתבלים עם לסחוט טוב של לימון. מערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה עם צלפים, gherkins, רוב בצל האביב מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
GherkinsGherkins
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מתבלים את הטרוטה, ואז גריל על תבנית אפייה, עור בצד למטה, במשך 3-4 דקות בהתאם לעובי, עד רק מבושל. פיזור עם גרידת לימון ומגישים עם סלט תפוחי אדמה, מפוזרים עם בצל האביב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
חותכים את חצי לימון הנותרים לתוך טריזים עבור לסחוט מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה