פורל פקאן מצופה
פורל פקאן מצופה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 269 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם פלפל, רוזמרין, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . מתכונים דומים: פורל פקאן מצופה, פורל פקאן מצופה אפרסק-רוטב צ'ילה Habanero, ו שיבולת שועל-טרוטה מצופה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). לרסס תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מערבבים פקאנים, רוזמרין, מלח, ופלפל שחור בקערה רדודה.
מניחים קמח בקערה רדודה נפרדת. מטבל פילה פורל בקמח ולנער את עודף; לטבול דגים לתוך ביצה מוכה, ואז לתוך פקאן מתובל, לחיצה קלה ציפוי פקאן על דגים. מסדרים פילה על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 10 עד 12 דקות.