פורל צלוי שלם עם תפוחי אדמה ואספרגוס
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 2 . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי אספרגוס, טימין לימון, טרוטת עין-הקשת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פורל Amandine, אספרגוס מאודה ותפוחי אדמה חדשים, פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים, ו צלי תפוחי אדמה אדומים ואספרגוס-Ww 4 Pts.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש 218°.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה ומבשלים עד בקושי מכרז, על 10 דקות.
ניקוז. מסדרים את האספרגוס ותפוחי האדמה על תבנית אפייה גדולה מרופדת בקלף.
טפטוף עם 1 כף שמן זית מתבלים במלח ופלפל. לזרוק לשלב.
לשפשף את הטרוטות מבפנים ומבחוץ עם כפות הנותרים של שמן זית ועונה מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. דחוף את הקוויטיטים של שני הטרוטות עם פרוסות לימון ותימין טרי. מסדרים את שני הדגים על תבנית האפייה עם הירקות כך שהכל בשכבה אחת. צולים במשך 25 דקות עד שתפוחי האדמה פריך ומכרז והדגים מבושלים דרך.