פורל קלאסי Amandine
פורל קלאסי Amandine עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 997 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פילה פורל, מקשט: גבעולי פטרוזיליה, קוסקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו פורל Amandine, פורל Amandine, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד חלב, 1 כפית מלח, ורוטב חם בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'; מוסיפים פילה, פונים למעיל. כיסוי וצינה 2 שעות.
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; להוסיף שמן.
הסר פילה מן המרינדה, השלכת המרינדה. לדלות פילה בתערובת קמח.
הוסף למחבת, ומבשל 2 דקות בכל צד או עד הזהב.
שלב נשאר 1 כוס חמאה ושקדים בסיר, ומבשלים מעל חום בינוני עד להשחמה קלה.
מערבבים במיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, ונותר 1 כפית מלח; לבשל 2 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים פטרוזיליה; לשפוך על פילה.
מגישים מיד מעל קוסקוס, ומקשטים, אם תרצה.
הערה: הכן פילה ורוטב עד 45 דקות לפני ההגשה.
מחממים תנור ל 250; לכבות את התנור.
מניחים פילה בתנור חם. מבשלים רוטב על אש נמוכה עד חם טפטוף מעל פילה רק לפני ההגשה.