פורל קלוי בתנור עם תפוחי אדמה
פורל קלוי בתנור עם תפוחי אדמה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 65 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך גבעולי רוזמרין, חמאה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 8 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה קלויים בתנור, תפוחי אדמה קלויים בתנור, ו תפוחי אדמה יווניים קלויים בתנור.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מניחים בצד 1 רוזמרין sprig וקוצצים דק את העלים של השני. בקערה קטנה, לשלב את הרוזמרין הקצוץ ואת השום. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל לבן.שמן תבנית אפייה גדולה. מסדרים חצי מחתיכות תפוחי האדמה בשורות בתחתית, חופפים מעט את הפרוסות ואת השורות.
מפזרים באופן שווה עם שליש מתערובת השום, טפטוף עם 1 1/2 Tbs. של שמן זית ונקודה עם 1 Tbs. של החמאה.
שכבה עם פרוסות תפוחי האדמה שנותרו, ולאחר מכן העליון עם שליש מתערובת השום, 1 1/2 Tbs. של השמן ואת 1 Tbs הנותרים. חמאה. מכסים את המנה ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 20 דקות יותר.
הסר את המנה מהתנור ולסדר את הדגים בשכבה אחת על גבי תפוחי האדמה.
טפטוף עם 1 Tbs הנותרים. שמן זית ומפזרים את תערובת השום הנותרת.
להניח את sprig רוזמרין על גבי. חזור לתנור ואפה עד הפילה הם אטומים לאורך כל, כ 10 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה ישירות מתבנית האפייה.