קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות23
מגזין

פורצ'טה

פורצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פורצ' טאן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 15 . מנה אחת מכילה 1843 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח כשר, בטן חזיר, תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים צד עור הבטן למטה; מעבד במרכז.
2
מגלגלים בטן סביב loinso הקצוות הקצרים של הבטן נפגשים.אם מישהו מהבטן או ירך מעל, לקצץ בשר. לפרוש; להניח ירך בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
טוסט זרעי שומר פתיתי redpepper בחום overmedium מחבת קטנה עד ריחני, על1 דקה. עצה תבלינים לתוך קערה; letcool. טוחנים תבלינים דק בתוך spicemill ולהעביר לקערה קטנה, יחד עם מרווה, רוזמרין, andgarlic; להגדיר תערובת שומר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
להרכיב פורצ ' טה accordingto צעדים 1-
5
צלי בקירור, חשוף, במשך 1-2 ימים כדי לאפשר לעור להתייבש באוויר;לטפוח מדי פעם עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
בואו פורצ ' טה לשבת בחדר temperaturefor 2 שעות. Preheat ovento 260°. Season porchetta withsalt. צלי על המדף בתבנית אפייה, הופך פעם אחת, במשך 40 דקות. Reduceheat ל300 ו continueroasting, סיבוב המחבת ו turningporchetta מדי פעם, עד מדחום לקרוא aninstant insertedinto מרכז של רושמי בשר145, 1 1/2-2 שעות יותר. אם העור הוא לא yetdeep חום פריך, להגדיל heatto500 ו צלי במשך 10 minutesmore.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תן מנוחה במשך 30 דקות. שימוש בסכין משונן, לחתוך לתוך 1/2 " סיבובים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
תוריד את עור הבטן.באמצעות סכין, להבקיע את הבשר בבטן דפוס דמקה 1/3 " עמוק כל כך צלי יהיה לבשל באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הפוך את עור הבטן כלפי מעלה. באמצעות סכין לדירה, לתקוע עשרות 1/8 " - deepholes דרך העור בכל רחבי הבטן.אל תהיה עדין! תמשיך לחטט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
באמצעות קצה משונן של meatmallet, עור פאונד בכל רחבי במשך 3 דקות כדי לרכך, אשר יעזור להפוך את העור פריך כאשר קלוי.
4
הפעל בטן בנדיבות saltboth זה ו loin; לשפשף הן עם fennelmixture. תארגן את הבטן למטה באמצע הבטן. למעלה עם פרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מגלגלים בטן סביב מותן; לקשור תשבצעעם חוט מטבח ב 1/2 " מרווחים.חוט חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מעבירים צלי לwierack להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ