פורצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פורצ' טאן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 15 . מנה אחת מכילה 1843 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח כשר, בטן חזיר, תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
שים צד עור הבטן למטה; מעבד במרכז.
מגלגלים בטן סביב loinso הקצוות הקצרים של הבטן נפגשים.אם מישהו מהבטן או ירך מעל, לקצץ בשר. לפרוש; להניח ירך בצד.
טוסט זרעי שומר פתיתי redpepper בחום overmedium מחבת קטנה עד ריחני, על1 דקה. עצה תבלינים לתוך קערה; letcool. טוחנים תבלינים דק בתוך spicemill ולהעביר לקערה קטנה, יחד עם מרווה, רוזמרין, andgarlic; להגדיר תערובת שומר בצד.
להרכיב פורצ ' טה accordingto צעדים 1-
צלי בקירור, חשוף, במשך 1-2 ימים כדי לאפשר לעור להתייבש באוויר;לטפוח מדי פעם עם מגבות נייר.
בואו פורצ ' טה לשבת בחדר temperaturefor 2 שעות. Preheat ovento 260°. Season porchetta withsalt. צלי על המדף בתבנית אפייה, הופך פעם אחת, במשך 40 דקות. Reduceheat ל300 ו continueroasting, סיבוב המחבת ו turningporchetta מדי פעם, עד מדחום לקרוא aninstant insertedinto מרכז של רושמי בשר145, 1 1/2-2 שעות יותר. אם העור הוא לא yetdeep חום פריך, להגדיל heatto500 ו צלי במשך 10 minutesmore.
תן מנוחה במשך 30 דקות. שימוש בסכין משונן, לחתוך לתוך 1/2 " סיבובים.
תוריד את עור הבטן.באמצעות סכין, להבקיע את הבשר בבטן דפוס דמקה 1/3 " עמוק כל כך צלי יהיה לבשל באופן שווה.
הפוך את עור הבטן כלפי מעלה. באמצעות סכין לדירה, לתקוע עשרות 1/8 " - deepholes דרך העור בכל רחבי הבטן.אל תהיה עדין! תמשיך לחטט.
באמצעות קצה משונן של meatmallet, עור פאונד בכל רחבי במשך 3 דקות כדי לרכך, אשר יעזור להפוך את העור פריך כאשר קלוי.
הפעל בטן בנדיבות saltboth זה ו loin; לשפשף הן עם fennelmixture. תארגן את הבטן למטה באמצע הבטן. למעלה עם פרוסות תפוז.
מגלגלים בטן סביב מותן; לקשור תשבצעעם חוט מטבח ב 1/2 " מרווחים.חוט חיתוך.
מעבירים צלי לwierack להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.