קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות23
מגזין

פורצ'טה

פורצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פורצ' טאן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 15 . מנה אחת מכילה 1843 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח כשר, בטן חזיר, תפוז ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורצ'טה, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים צד עור הבטן למטה; מעבד במרכז.
2
מגלגלים בטן סביב loinso הקצוות הקצרים של הבטן נפגשים.אם מישהו מהבטן או ירך מעל, לקצץ בשר. לפרוש; להניח ירך בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
טוסט זרעי שומר פתיתי redpepper בחום overmedium מחבת קטנה עד ריחני, על1 דקה. עצה תבלינים לתוך קערה; letcool. טוחנים תבלינים דק בתוך spicemill ולהעביר לקערה קטנה, יחד עם מרווה, רוזמרין, andgarlic; להגדיר תערובת שומר בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להרכיב פורצ ' טה accordingto צעדים 1-
5
צלי בקירור, חשוף, במשך 1-2 ימים כדי לאפשר לעור להתייבש באוויר;לטפוח מדי פעם עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
בואו פורצ ' טה לשבת בחדר temperaturefor 2 שעות. Preheat ovento 260°. Season porchetta withsalt. צלי על המדף בתבנית אפייה, הופך פעם אחת, במשך 40 דקות. Reduceheat ל300 ו continueroasting, סיבוב המחבת ו turningporchetta מדי פעם, עד מדחום לקרוא aninstant insertedinto מרכז של רושמי בשר145, 1 1/2-2 שעות יותר. אם העור הוא לא yetdeep חום פריך, להגדיל heatto500 ו צלי במשך 10 minutesmore.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן מנוחה במשך 30 דקות. שימוש בסכין משונן, לחתוך לתוך 1/2 " סיבובים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
תוריד את עור הבטן.באמצעות סכין, להבקיע את הבשר בבטן דפוס דמקה 1/3 " עמוק כל כך צלי יהיה לבשל באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הפוך את עור הבטן כלפי מעלה. באמצעות סכין לדירה, לתקוע עשרות 1/8 " - deepholes דרך העור בכל רחבי הבטן.אל תהיה עדין! תמשיך לחטט.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
באמצעות קצה משונן של meatmallet, עור פאונד בכל רחבי במשך 3 דקות כדי לרכך, אשר יעזור להפוך את העור פריך כאשר קלוי.
4
הפעל בטן בנדיבות saltboth זה ו loin; לשפשף הן עם fennelmixture. תארגן את הבטן למטה באמצע הבטן. למעלה עם פרוסות תפוז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מגלגלים בטן סביב מותן; לקשור תשבצעעם חוט מטבח ב 1/2 " מרווחים.חוט חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
6
מעבירים צלי לwierack להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך