קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון

פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון
אם יש לך בערך 48 שעות ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון עשוי להיות סופר ללא חלב ופסקאטרי מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 148 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 871 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פילה בקלה, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בקאלה, פולפט די בקאל, ו סלט בקאלה.

הוראות

1
מסננים את הבקלה ומייבשים, בודקים אם יש עצמות אך משאירים חלקים שלמים של עור.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
2
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ' ומניחים בצד. בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, המים, אבקת האפייה, 1 כפית מלח ו -2 כפות שמן זית כתית מעולה עד לקבלת תערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בקלה מלחבקלה מלח
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
במחבת עמוקה בגודל 6 אינץ ' מחממים שמן 1 ליטר ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
טובלים את הבקלה בבלילה ומשליכים לשמן, 2 עד 3 חתיכות בכל פעם, ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. בזמן שהנתחים מטגנים, רבע 3 מהלימונים והסר את הזרעים. קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם 1/2 הכוס הנותרת אם שמן זית, כפית מלח, סוכר ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
יוצקים את פסטו הלימון לקערת ההגשה. כשכל הבקלה מבושלת, מגישים מיד עם טריזי לימון ורוטב טבילה של פסטו לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
טריז לימוןטריז לימון
בקלה מלחבקלה מלח
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך