קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון

פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון
אם יש לך בערך 48 שעות ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון עשוי להיות סופר ללא חלב ופסקאטרי מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 148 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 871 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פילה בקלה, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בקאלה, פולפט די בקאל, ו סלט בקאלה.

הוראות

1
מסננים את הבקלה ומייבשים, בודקים אם יש עצמות אך משאירים חלקים שלמים של עור.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
2
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ' ומניחים בצד. בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, המים, אבקת האפייה, 1 כפית מלח ו -2 כפות שמן זית כתית מעולה עד לקבלת תערובת חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בקלה מלחבקלה מלח
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
במחבת עמוקה בגודל 6 אינץ ' מחממים שמן 1 ליטר ל -370 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
טובלים את הבקלה בבלילה ומשליכים לשמן, 2 עד 3 חתיכות בכל פעם, ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. בזמן שהנתחים מטגנים, רבע 3 מהלימונים והסר את הזרעים. קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם 1/2 הכוס הנותרת אם שמן זית, כפית מלח, סוכר ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
יוצקים את פסטו הלימון לקערת ההגשה. כשכל הבקלה מבושלת, מגישים מיד עם טריזי לימון ורוטב טבילה של פסטו לימון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
טריז לימוןטריז לימון
בקלה מלחבקלה מלח
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o