פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון
אם יש לך בערך 48 שעות ו -30 דקות כדי לבלות במטבח, פזט די בקאלה עם פסטו לימון: פזט די בקלה קון פסטו די לימון עשוי להיות סופר ללא חלב ופסקאטרי מתכון לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 148 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 871 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם פילה בקלה, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 89%, וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם בקאלה, פולפט די בקאל, ו סלט בקאלה.
הוראות
מסננים את הבקלה ומייבשים, בודקים אם יש עצמות אך משאירים חלקים שלמים של עור.
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל 3 אינץ 'על 1 אינץ' ומניחים בצד. בקערת ערבוב בינונית מקציפים יחד את הקמח, המים, אבקת האפייה, 1 כפית מלח ו -2 כפות שמן זית כתית מעולה עד לקבלת תערובת חלקה מאוד.
במחבת עמוקה בגודל 6 אינץ ' מחממים שמן 1 ליטר ל -370 מעלות צלזיוס.
טובלים את הבקלה בבלילה ומשליכים לשמן, 2 עד 3 חתיכות בכל פעם, ומטגנים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 6 עד 7 דקות.
מוציאים ומסננים על מגבות נייר. בזמן שהנתחים מטגנים, רבע 3 מהלימונים והסר את הזרעים. קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם 1/2 הכוס הנותרת אם שמן זית, כפית מלח, סוכר ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וסמיכה.
יוצקים את פסטו הלימון לקערת ההגשה. כשכל הבקלה מבושלת, מגישים מיד עם טריזי לימון ורוטב טבילה של פסטו לימון.