פחזניות
פחזניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 294 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פחזניות, פחזניות, ו פחזניות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שקית מאפה מצויד טיפ ישר גדול
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
בסיר קטן לשלב את המים, חמאה ומלח ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ולהוסיף את הקמח בבת אחת ומערבבים אותו במרץ עם כף עץ. לבשל עד התערובת יצרה כדור ויש לו ברק מזיע מעט אליו וזה משך מן המחבת.
להעביר את התערובת לקערת ערבוב ולתת מגניב במשך 3 עד 4 דקות. התערובת לא צריכה להיות קרה, רק מגניב מספיק לא לבשל את הביצים כאשר הוסיף. באמצעות מערבל חשמלי או הרבה שומן מרפק מיושן טוב, להכות את הביצים 1 בכל פעם. אל תוסיף את הביצה השנייה עד הראשון משולב באופן מלא.
מוסיפים את הקינמון ומכים עוד שנייה לשלב.
מעבירים את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה ישר גדול וכדורים צינור 1 אינץ ' על מגש גיליון מרופד בנייר קלף. כאשר נעשה לטבול את האצבע במים להחליק את החלק העליון של כל כדור שבו שקית בצק שוחרר הבצק. הקפד להשאיר לפחות 1 אינץ ' בין כל הכדורים. הם גדלים!
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 25 דקות, סיבוב המגש באמצע זמן הבישול כדי להבטיח אפילו בישול. כאשר נעשה, הנשיפות צריך להיות קל, אוורירי ויבש בפנים. מגניב על מדף.
כאשר מוכן לשרת, לחתוך חצי אופקית ולמלא עם גלידה על פי בחירתך. (אני מעדיף וניל באיכות גבוהה באמת.) למעלה עם רוטב שוקולד חם.
להביא סיר עם 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
שים את השוקולד מתכת או זכוכית חסינת חום ערבוב קערה ומניח על גבי הסיר עם מים רותחים. שימו לב היטב כי קערת הערבוב אינה נוגעת בפני השטח של המים הרותחים.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שהשוקולד נמס והכל משולב. זהו תהליך מהיר למדי, לאחר השוקולד נמס להסיר אותו מן הדוד הכפול להגדיר. כף מעל הפחזניות המלאות. זה הכי טוב כאשר מוגש חם!