קרוקטי תפוחי אדמה - - - פנזרוטי די פאטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.41 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 634 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אפייה, פירורי לחם, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו קרוקט די פטאט (קרוקטים של תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה: קרוצ'ה די פטטה, ו גט די פאטה (תפוח אדמה "עוגה") (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו 8 ליטר מים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במים הרותחים עד שהם נוקבים בקלות בעזרת סכין קילוף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מסננים את תפוחי האדמה ובעודם חמים מעבירים אותם דרך טחנת מזון. מוסיפים מיד את החלמונים, הפרושוטו, החמאה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו ואגוז המוסקט ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano Reggiano
פרושוטו
זנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3
בידיים לחות מחלקים את התערובת למנות בגודל כדור גולף ויוצרים דיסקים בקוטר 2 אינץ'.
4
על שלוש צלחות נפרדות מניחים את הקמח, החלבונים ופירורי הלחם. לחפור כל דיסק דרך כל אחת מהצלחות, החל מהקמח, אחר כך את החלבונים, ואז את פירורי הלחם. במחבת עם תחתית כבדה מחממים את השמן עד שכמעט מעשן. מבשלים את הדיסקים בשמן, עובדים בקבוצות כדי למנוע צפיפות יתר של התבנית, עד שהדיסקים חומים זהובים עמוקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר דיסקים לצלחת מרופדת במגבות נייר ומגישים. ניתן לחמם אותם מחדש מטמפרטורת החדר,אך אין לקרר אותם.