פחזניות אבקת פטל
פחזניות אבקת פטל הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, שמנת, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פטל-חמאת בוטנים שוקולד טראפלס עם אבקת קקאו, פחזניות שוקולד פטל, ו פחזניות פטל-לימונדה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 350 F. באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את חלבוני הביצה על גבוה עד פסגות נוקשות טופס, על 1 1 1/2 דקות. עם ריצת המיקסר, מוסיפים לאט את הסוכר המגורען. המשך להכות עד מבריק, על 1 דקה.
מוסיף את גרידת התפוז ווניל. בקערה קטנה, לשלב את הקמח ואבקת אפייה. מקפלים בעדינות את תערובת הקמח לתערובת הביצים עד שלא יישארו פסים לבנים. כפית את הבלילה לתוך שקית פלסטיק resealable גדולה. באמצעות מספריים, לחתוך את הקצה את הפינה של התיק כדי ליצור מעגל על 1/2 אינץ ' בקוטר. על גיליון אפייה מצופה קלף, צינור הבלילה לתוך 24 1 1/2 אינץ ' סיבובים (בערך בגודל של דולר כסף).
אופים עד נפוח וזהב, על 12 דקות.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין. בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה וריבות.
מורחים חלק מתערובת הפטל על החלק התחתון של חצי העוגיות. הכינו כריכים עם שאר העוגיות.
מפזרים עם הסוכר ' ממתקים רק לפני ההגשה.טיפ: אם אין זמן לאפות, כריך מילוי ברי קרם בין עוגיות בחנות קנה.