פחזניות ביצה Pandan
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, התאדו חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pandan Agar Agar (Pandan Jelly), שייק פנדאן, ו Buko Pandan לשתות (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת פודינג, עמילן טפיוקה.
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד מעורבב היטב.
מוסיפים את החלב המאודה, תמצית וניל ומים ומערבבים.
מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובה.
מוסיפים את שמן צמחי וממרח פנדה mix.It זה בסדר אם כמה גושים קטנים יישארו כמו בבלילת פנקייק, אבל נסו להיפטר מרוב הגושים הגדולים.
אם באמצעות מחבת Nordicware, חום על פי הוראות על ידי חימום שני הצדדים באותו תנור מעל, עם מחבת יושב על wirerack וגם ציפוי המחבת עם שמן. לאחר שחומם מראש, להפוך את התנור לחום בינוני, לשפוך 3/4 כוס לתוך אמצע המחבת, לאטום בחוזקה ומיד להתהפך כדי להתחיל לבשל. לבשל 2 דקות. הפוך לצד השני ומבשל 2 דקות. תתהפך שוב. בשלב זה אתה יכול לפתוח בהיסוס ולהציץ פנימה ואת ופל הביצה צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקות נוספות בצד הזה, כדי לוודא את החלק התחתון הופך זהב גם כן. ואז להעיף עוד פעם אחת ולהרים את המכסה לאט. (אם הוופל שלך לא היה זהוב ב 2 דקות בכל צד, אז תצטרך להוסיף זמן בישול נוסף לפני פתיחתו.)
בהתחלה ופל הביצה עשוי להיצמד לחלק העליון, אבל זה צריך ליפול לאחר כמה רגעים או עם דרבון עדין של מזלג. לאט לאט להמשיך להרים את המחבת, ואת ופל הביצה ייפול למטה שורה אחר שורה. ואפל הביצה הראשון שתבצע סביר לא יהיה זהוב לחלוטין, ועלול לשבור. זה הואפל ביצה לזרוק הרבה כמו הפנקייק הראשון שלך. השאר צריך לבשל כראוי לרדת בקלות. הפוך את ופל הביצה המוגמר שוב כמו התחתון צריך להיות העליון. חזור עם הבלילה שנותרה.