קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות ביצה Pandan

פחזניות ביצה Pandan
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, התאדו חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Pandan Agar Agar (Pandan Jelly), שייק פנדאן, ו Buko Pandan לשתות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, אבקת פודינג, עמילן טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים והסוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את החלב המאודה, תמצית וניל ומים ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים את הקמח לתערובת הרטובה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מוסיפים את שמן צמחי וממרח פנדה mix.It זה בסדר אם כמה גושים קטנים יישארו כמו בבלילת פנקייק, אבל נסו להיפטר מרוב הגושים הגדולים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
6
אם באמצעות מחבת Nordicware, חום על פי הוראות על ידי חימום שני הצדדים באותו תנור מעל, עם מחבת יושב על wirerack וגם ציפוי המחבת עם שמן. לאחר שחומם מראש, להפוך את התנור לחום בינוני, לשפוך 3/4 כוס לתוך אמצע המחבת, לאטום בחוזקה ומיד להתהפך כדי להתחיל לבשל. לבשל 2 דקות. הפוך לצד השני ומבשל 2 דקות. תתהפך שוב. בשלב זה אתה יכול לפתוח בהיסוס ולהציץ פנימה ואת ופל הביצה צריך להיות חום זהוב. מבשלים 1 דקות נוספות בצד הזה, כדי לוודא את החלק התחתון הופך זהב גם כן. ואז להעיף עוד פעם אחת ולהרים את המכסה לאט. (אם הוופל שלך לא היה זהוב ב 2 דקות בכל צד, אז תצטרך להוסיף זמן בישול נוסף לפני פתיחתו.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בהתחלה ופל הביצה עשוי להיצמד לחלק העליון, אבל זה צריך ליפול לאחר כמה רגעים או עם דרבון עדין של מזלג. לאט לאט להמשיך להרים את המחבת, ואת ופל הביצה ייפול למטה שורה אחר שורה. ואפל הביצה הראשון שתבצע סביר לא יהיה זהוב לחלוטין, ועלול לשבור. זה הואפל ביצה לזרוק הרבה כמו הפנקייק הראשון שלך. השאר צריך לבשל כראוי לרדת בקלות. הפוך את ופל הביצה המוגמר שוב כמו התחתון צריך להיות העליון. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגישים באופן מיידי.