פחזניות חזיר וגבינה
אף פעם אי אפשר שיהיו יותר מדי מתכונים למתאבנים, אז נסו את פחזניות הקרם עם גבינה ונקניק. מתכון זה מספיק ל-36 מנות. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 98 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש מעריץ אחד. לכו לחנות וקנו גבינת צ'דר, פלפל, עירית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון כפית של 0% , המנה הזו גרועה מאוד (אבל עדיין ניתנת לתיקון). נסו את פחזניות הקרם עם מילוי קרם אספרסו , פחזניות גבינה תרד ופחזניות ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, טורפים את גבינת השמנת, המיונז והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החזיר, הגבינה, הפלפל, העירית, הפטרוזיליה והשום. מכסים ומכניסים למקרר עד לשימוש.
בסיר גדול, הביאו לרתיחה את המים, החמאה, המלח המתובל, אבקת השום ואבקת הבצל.
מוסיפים את הכל בבת אחת ומערבבים עד שנוצר כדור חלק.
הסירו מהאש; הניחו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי ערבוב טוב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מוסיפים את הגבינה, הפטרוזיליה והעירית.
טפטפו כפיות במרחק של 5 ס"מ זו מזו על תבניות אפייה משומנות.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מוציאים לרשתות צינון. מיד פותחים את הפחזניות; מסירים את החלק העליון ומניחים בצד. מסירים את הבצק הרך מבפנים. מצננים את הפחזניות.
רגע לפני ההגשה, ממלאים את פחזניות הקרם בתערובת החזיר.
מפזרים פטרוזיליה ועירית נוספת.