פסיפלורה-גלידת פירות
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? גלידה פסיפלורה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1025 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, שמנת כבדה, עיסת פסיפלורה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. נסו עוגת גלידה פסיפלורה עם קרום זנגביל, פסיפלורה-ג'ל פירות עם קרם בזיליקום, ו עוגת לימון-קוקוס עם קרם פסיפלורה (מתכונים דומים).
הוראות
קרם חום בסיר 2 1/2 - ל 3-ליטר כבד מעל חום מתון עד שהוא רק מגיע לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף שמנת חמה לתערובת ביצה בזרם איטי, לטאטא.
לבשל פודינג על חום נמוך בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהוא רושם 77° על מדחום קריאה מיידית או ממתקים (לא נותנים לרתיחה).
יוצקים פודינג דרך מסננת בסדר לתוך קערה נקייה מגניב לחלוטין. מערבבים עיסת פסיפלורה, ואז צמרמורת, מכוסה, עד הקור.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
* גלידה יכולה להתבצע 1 שבוע קדימה.