פחזניות מאפה מפחידות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות מאפה מפחיד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם חמאה, ציפוי מוקצף בפחית, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פחזניות מפחידות, פחזניות מאפה, ו פחזניות מאפה חזיר וגודה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 420 מעלות F. להפשיר בצק עלים במקרר
למילוי: ממיסים חמאה במחבת.
מוסיפים את התפוחים וזורקים כך שהם מכוסים בחמאה מומסת.
מוסיפים סוכר חום, תמצית רום, תבלין פשטידת דלעת וסיידר תפוחים. מערבבים על חום עד סמיך.
להניח 1 גיליון של בצק עלים שטוח על קרש חיתוך.
חותכים בצק עלים עם חותכי עוגיות בצורת ליל כל הקדושים כמו עטלפים, דלעות ורוחות רוח.
מקם צורות חיתוך על גיליון עוגיות ungreased. ודא שיש מספיק מקום בין צורות להם להתנפח.
אופים בתנור במשך 20 דקות.
כאשר בצק עלים כבר אפוי בזהירות לחתוך כל צורה לשניים כמו כריך.
מורחים חמאת תפוחים על החצי התחתון של בצק עלים.
שכבת מילוי תפוח על גבי חמאת התפוח. שים ציפוי מוקצף על גבי מילוי תפוחים.
מניחים את החצי העליון של פאף pasty על קצפת כדי להשלים את הכריך.