פחזניות ממולאות שוקולד יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 469 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לך סוכר, קמח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די גרוע. נסו פחזניות ממולאות שוקולד, פחזניות שוקולד, ו פחזניות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מים ומרגרינה או חמאה לנקודת רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוסיפים קמח ומערבבים כל הזמן עד שהתערובת חלקה ויוצרת כדור.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
הסר מהחום ולתת מגניב. הכה ב 4 ביצים, 1 בכל פעם ופעם משולב, במקום לתוך שקית מאפה. על גיליון עוגיות משומן, צינור החוצה בצק בקווים עבים היוצרים פחזניות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
5
אופים במשך כ 30 דקות או עד חום בהיר. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר בינוני, להכין מילוי על ידי לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
לטאטא בערך 1 כוס חלב ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה או עקביות של מיונז.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הוסף את שאר החלב ולאחר מכן מזג ב 3 ביצים מוכות ולהמשיך לבשל עד התערובת היא עבה עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
9
הסר מהחום, מגניב ולהוסיף וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
10
עם סכין משונן, פורסים פחזניות מאפה לאורך, אבל לא לאורך כל הדרך. תערובת פודינג צינור למרכז. ממיסים שוקולד לציפוי, מוסיפים סוכר ושמנת. מבשלים מעל חום בינוני עד שלב כדור רך.
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.