קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

פחזניות משמש בגריל עם דבש

פחזניות משמש בגריל עם דבש
פחזניות משמש בגריל עם דבש יכול להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 275 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חלב, לבנדר קולינרי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות משמש בגריל עם דבש, דייסת משמש-קינמון עם אפרסקים וקררצ'מה פראוצ' ה, ו דבש ליים עם קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל לבינוני-נמוך (350 עד 400; אם תשתמשו בתבנית מאפינס ללא מקל, אל תתנו לגריל לעבור מעל 450). מערבבים יחד קרם פראשה ודבש בקערה. תירגע.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
גרילגריל
קערהקערה
2
מערבבים ביצים, קמח, חלב ומלח במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
יוצקים את הבלילה לכוס מדידה מזכוכית.
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
4
שלב סוכר (השתמש ב 1/2 כוס אם הפרי מתוק מאוד, 3/4 כוס אם הוא יותר טארט) ולבנדר במחבת גדולה מברזל יצוק או במחבת תנור אחרת וטפח החוצה באופן שווה. מסדרים משמשים בסוכר, חתוכים בצד כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
לבנדר טרילבנדר טרי
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
סט מאפין פאן בצד אחד של בישול באח ולהגדיר מחבת עם פירות בצד השני; לבשל, גריל מכסה למטה, 5 דקות. שמים חתיכת חמאה בכל אחת מ -6 כוסות המאפינס, סוגרים מכסה ומבשלים עד שהיא מתחילה להשחים, 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
מגש מאפינסמגש מאפינס
גרילגריל
6
יוצקים את הבלילה לכוסות עם חמאה, ממלאים בערך באמצע הדרך. גריל, מכסה כלפי מטה, עד שנשיפות זהובות וסירופ סביב משמשים יוצר בועות גדולות ומבריקות והוא חום זהוב עמוק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
חמאהחמאה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
שחרר פחזניות מהמחבת בעזרת מרית מתכת קטנה והניח על צלחות; הם ישקעו מעט ויוצרים שקע. הופכים פירות בסירופ, בעזרת כף מתכת רחבה. ממלאים פחזניות במעט קרם פראש ומשמש וסירופ. כף את שאר המשמשים והסירופ לצד פחזניות, והגיש חם עם עוד קרם פראצ ' ה וענף לבנדר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
משמשמשמש
לבנדר טרילבנדר טרי
פירותפירות
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת