פחזניות משמש בגריל עם דבש
פחזניות משמש בגריל עם דבש יכול להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 275 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם חלב, לבנדר קולינרי, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות משמש בגריל עם דבש, דייסת משמש-קינמון עם אפרסקים וקררצ'מה פראוצ' ה, ו דבש ליים עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לבינוני-נמוך (350 עד 400; אם תשתמשו בתבנית מאפינס ללא מקל, אל תתנו לגריל לעבור מעל 450). מערבבים יחד קרם פראשה ודבש בקערה. תירגע.
מערבבים ביצים, קמח, חלב ומלח במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את הבלילה לכוס מדידה מזכוכית.
שלב סוכר (השתמש ב 1/2 כוס אם הפרי מתוק מאוד, 3/4 כוס אם הוא יותר טארט) ולבנדר במחבת גדולה מברזל יצוק או במחבת תנור אחרת וטפח החוצה באופן שווה. מסדרים משמשים בסוכר, חתוכים בצד כלפי מטה.
סט מאפין פאן בצד אחד של בישול באח ולהגדיר מחבת עם פירות בצד השני; לבשל, גריל מכסה למטה, 5 דקות. שמים חתיכת חמאה בכל אחת מ -6 כוסות המאפינס, סוגרים מכסה ומבשלים עד שהיא מתחילה להשחים, 30 עד 60 שניות.
יוצקים את הבלילה לכוסות עם חמאה, ממלאים בערך באמצע הדרך. גריל, מכסה כלפי מטה, עד שנשיפות זהובות וסירופ סביב משמשים יוצר בועות גדולות ומבריקות והוא חום זהוב עמוק, 10 עד 15 דקות.
שחרר פחזניות מהמחבת בעזרת מרית מתכת קטנה והניח על צלחות; הם ישקעו מעט ויוצרים שקע. הופכים פירות בסירופ, בעזרת כף מתכת רחבה. ממלאים פחזניות במעט קרם פראש ומשמש וסירופ. כף את שאר המשמשים והסירופ לצד פחזניות, והגיש חם עם עוד קרם פראצ ' ה וענף לבנדר אם תרצה.