קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם רוטב שוקולד, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל, מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
קו גיליון אפייה אחד עם סחף ואחד שני עם נייר קלף (או קו שני הסדינים עם קלף אם אין לך סחף). הגדר מערבל כבד חובה עם מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כפית נוקשה או עץ עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת החלק התחתון של המחבת הוא נקי, ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לחות מספיק חייב להתאדות מן הבצק כדי לאפשר לו לספוג יותר שומן כאשר הביצים מתווספים. המשך לערבב כ 5 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצק מצביעה. ציפוי דק ייווצר על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. כאשר מספיק לחות התאדה, קיטור יעלה מהבצק ויהיה ניחוח האגוזים של קמח מבושל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מיד להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבב במשך כמה שניות כדי לשחרר חלק מהחום מהבצק. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות עד כל ביצה משולבת לחלוטין לפני הוספת הבא; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. כבה את המכונה. הרם חלק מהבצק על מרית גומי, ואז להפוך את המרית כדי לתת לו לברוח: זה צריך ליפול מהמרית לאט מאוד; אם זה לא זז בכלל או יבש מאוד ונופל בגוש אחד, להכות את הביצה הנוספת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים את הבצק בשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור 15 דיסקים (זה ייתן לך 3 תוספות לבדיקה) על 1 1/2 אינץ 'לרוחב ורק תחת 1/2 אינץ' עבה על גיליון אפייה מרופדת Silpat, משאיר על 1 1/2 אינץ ' ביניהם, כפי שהם יתרחבו כאשר אפוי. מקטרת את השארית על הסדין השני. (יהיו לך כ -4 תריסרים בסך הכל.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים את 15 פחזניות עבור המתכון להקפיא את אלה על גיליון האפייה השני עד המשרד, ואז להעביר מיכל מקפיא להקפיא בפעם אחרת.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
אופים את הפחזניות במשך 10 דקות, להפוך את הסדין סביב, להפוך את התנור עד 177°, ואופים 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר נשיפה אחת לשבור אותו פתוח: זה צריך להיות חלול בפנים ולא דביק או ביצה; אם זה עדיין לח, להחזיר אותו לתנור ולבדוק ב 5 דקות. לקרר את הנשיפות לחלוטין על תבנית האפייה. אחסן במיכל אטום עד שישב בכלא.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לחמם את רוטב השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל. לחמם את הפחזניות על תבנית אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
פיצול כל profiterole במחצית ולסדר 3 על כל צלחת.
4
מניחים כף קטנה של גלידה במחצית התחתונה של כל פחזנית מלמעלה עם המכסה. כפית את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
בושון
6
אומן