קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם רוטב שוקולד, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל, מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו גיליון אפייה אחד עם סחף ואחד שני עם נייר קלף (או קו שני הסדינים עם קלף אם אין לך סחף). הגדר מערבל כבד חובה עם מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כפית נוקשה או עץ עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת החלק התחתון של המחבת הוא נקי, ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לחות מספיק חייב להתאדות מן הבצק כדי לאפשר לו לספוג יותר שומן כאשר הביצים מתווספים. המשך לערבב כ 5 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצק מצביעה. ציפוי דק ייווצר על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. כאשר מספיק לחות התאדה, קיטור יעלה מהבצק ויהיה ניחוח האגוזים של קמח מבושל.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מיד להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבב במשך כמה שניות כדי לשחרר חלק מהחום מהבצק. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות עד כל ביצה משולבת לחלוטין לפני הוספת הבא; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. כבה את המכונה. הרם חלק מהבצק על מרית גומי, ואז להפוך את המרית כדי לתת לו לברוח: זה צריך ליפול מהמרית לאט מאוד; אם זה לא זז בכלל או יבש מאוד ונופל בגוש אחד, להכות את הביצה הנוספת.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים את הבצק בשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור 15 דיסקים (זה ייתן לך 3 תוספות לבדיקה) על 1 1/2 אינץ 'לרוחב ורק תחת 1/2 אינץ' עבה על גיליון אפייה מרופדת Silpat, משאיר על 1 1/2 אינץ ' ביניהם, כפי שהם יתרחבו כאשר אפוי. מקטרת את השארית על הסדין השני. (יהיו לך כ -4 תריסרים בסך הכל.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים את 15 פחזניות עבור המתכון להקפיא את אלה על גיליון האפייה השני עד המשרד, ואז להעביר מיכל מקפיא להקפיא בפעם אחרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים את הפחזניות במשך 10 דקות, להפוך את הסדין סביב, להפוך את התנור עד 177°, ואופים 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הסר נשיפה אחת לשבור אותו פתוח: זה צריך להיות חלול בפנים ולא דביק או ביצה; אם זה עדיין לח, להחזיר אותו לתנור ולבדוק ב 5 דקות. לקרר את הנשיפות לחלוטין על תבנית האפייה. אחסן במיכל אטום עד שישב בכלא.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לחמם את רוטב השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל. לחמם את הפחזניות על תבנית אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
פיצול כל profiterole במחצית ולסדר 3 על כל צלחת.
4
מניחים כף קטנה של גלידה במחצית התחתונה של כל פחזנית מלמעלה עם המכסה. כפית את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
בושון
6
אומן