קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד

פחזניות עם גלידת וניל ורוטב שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פחזניות עם גלידה Vanillan ורוטב שוקולד. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 754 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם רוטב שוקולד, סוכר, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פחזניות שמנת או פחזניות עם קרם מאפה וניל, מיני פחזניות עם קרם וניל מאפה, ו גלידת וניל צ'אי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו גיליון אפייה אחד עם סחף ואחד שני עם נייר קלף (או קו שני הסדינים עם קלף אם אין לך סחף). הגדר מערבל כבד חובה עם מצורף ההנעה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים את המים, החמאה, הסוכר והמלח בסיר בינוני ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הקמח בבת אחת, ומערבבים במהירות עם כפית נוקשה או עץ עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המחבת ואת החלק התחתון של המחבת הוא נקי, ללא בצק דבק אליו. הבצק צריך להיות מבריק וחלק אבל עדיין לח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לחות מספיק חייב להתאדות מן הבצק כדי לאפשר לו לספוג יותר שומן כאשר הביצים מתווספים. המשך לערבב כ 5 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי למנוע את הבצק מצביעה. ציפוי דק ייווצר על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. כאשר מספיק לחות התאדה, קיטור יעלה מהבצק ויהיה ניחוח האגוזים של קמח מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מיד להעביר את הבצק לקערת המיקסר ולערבב במשך כמה שניות כדי לשחרר חלק מהחום מהבצק. עם המיקסר במהירות בינונית, להוסיף 4 ביצים, אחד בכל פעם, להכות עד כל ביצה משולבת לחלוטין לפני הוספת הבא; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. כבה את המכונה. הרם חלק מהבצק על מרית גומי, ואז להפוך את המרית כדי לתת לו לברוח: זה צריך ליפול מהמרית לאט מאוד; אם זה לא זז בכלל או יבש מאוד ונופל בגוש אחד, להכות את הביצה הנוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את הבצק בשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור 15 דיסקים (זה ייתן לך 3 תוספות לבדיקה) על 1 1/2 אינץ 'לרוחב ורק תחת 1/2 אינץ' עבה על גיליון אפייה מרופדת Silpat, משאיר על 1 1/2 אינץ ' ביניהם, כפי שהם יתרחבו כאשר אפוי. מקטרת את השארית על הסדין השני. (יהיו לך כ -4 תריסרים בסך הכל.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
אופים את 15 פחזניות עבור המתכון להקפיא את אלה על גיליון האפייה השני עד המשרד, ואז להעביר מיכל מקפיא להקפיא בפעם אחרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים את הפחזניות במשך 10 דקות, להפוך את הסדין סביב, להפוך את התנור עד 177°, ואופים 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר נשיפה אחת לשבור אותו פתוח: זה צריך להיות חלול בפנים ולא דביק או ביצה; אם זה עדיין לח, להחזיר אותו לתנור ולבדוק ב 5 דקות. לקרר את הנשיפות לחלוטין על תבנית האפייה. אחסן במיכל אטום עד שישב בכלא.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחמם את רוטב השוקולד בדוד כפול או במיקרוגל. לחמם את הפחזניות על תבנית אפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
פיצול כל profiterole במחצית ולסדר 3 על כל צלחת.
4
מניחים כף קטנה של גלידה במחצית התחתונה של כל פחזנית מלמעלה עם המכסה. כפית את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
5
בושון
6
אומן