פחזניות קרם שוקולד-עוגת גבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פחזניות קרם עוגת גבינה שוקולד. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך שמנת מתוקה כבדה, קיצור, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 17%. מתכונים דומים: פחזניות קרם עוגת גבינה תות, פחזניות קרם שוקולד עם קצפת ותותים / יום הולדת שמח בקה, ו פחזניות שמנת עם גלידת ונילן ורוטב שוקולד.
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה מים וחמאה.
מוסיפים קמח בבת אחת, תוך ערבוב עד שנוצר כדור חלק.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. ממשיכים להקציף עד שהתערובת חלקה ומבריקה.
זרוק 12 כפות מעוגלות 3 אינץ'. מלבד על תבנית אפייה משומנת.
אופים בחום של 400 טסי למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
מעבירים לרשת. חותכים מיד חריץ בכל נשיפה כדי לאפשר לאדים לברוח; מגניב. פצל פחזניות והניח צמרות בצד; מוציאים בצק רך מבפנים. מגניב.
למילוי ממיסים שוקולד צ ' יפס במיקרוגל; מניחים בצד. בקערה מקציפים גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים לתערובת אחידה. מקציפים שוקולד מומס. בקערה אחרת מקציפים שמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקציפים בהדרגה לתערובת שוקולד. כף לתוך פחזניות שמנת; החלף צמרות. עבור זיגוג, להמיס שבבי שוקולד וקיצור במיקרוגל.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הכרמים קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![כרמים קציר מאוחר ריזלינג]()
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.