פחזניות שעועית
פחזניות אפונים יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 15 אוהדים. אם יש לכם פחיות בורלוטי שעועית, חלב, רוטב צ'ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. פחזניות גבינה, "נשיפות הנזירה", ו פחזניות גבינה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
בקערה גדולה, בערך מועכים את השעועית ואז מערבבים את עשבי תיבול ורוטב צ ' ילי, ואת רוב הגבינה (לשמור חופן).
פתח את המאפה על משטח מקומח אתה צריך מלבן 30x40cm, כך ייתכן שיהיה עליך לגלגל אותו קצת יותר. ואז לחתוך לשלוש רצועות, כל 10x40cm.
מרדדים את תערובת השעועית לתוך נקניקיות ארוכות בשורה במורד המרכז של כל חתיכת מאפה. לעמעם קצה אחד ארוך ואז להפשיל בחוזקה כדי לסגור את המילוי.
חותכים כל אורך לארבעה לתת סך של 12 לחמניות.
מניחים להצטרף בצד למטה על תבנית אפייה nonstick, מברשת עם ביצה קטנה או חלב לפזר על הגבינה השמורה.
אופים במשך 15-20 דקות עד נפוח משחימים קלות. המילוי עלול לטפטף קצת, אבל אם אתה משאיר אותם על המגש במשך 5 דקות בעוד הגבינה מתקררת, כל נוטף ייקבע,מה שהופך את הלחמניות קל להרים. לאכול חם, או להשאיר להתקרר על מתלה חוט לשרת מאוחר יותר.