הפסטה של פאטן וארטישוק עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. גשו לסופר וקנו שום, מלח, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוף עם עשבי לימון ופסטה עם פטה קלוי עם ארטישוק קישואים, פסטה שיער מלאך עם עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, צלפים, פטה ולימון, ו ארטישוק, עגבניות שרי וסלט פטה עם ארטישוק-פסטו קרוסטיני.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. לבשל פסטה עד אל דנטה, 11 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מטילים פסטה עם עגבניות מיובשות ושמנים שמורים, זיתים, פטה, שום, ארטישוקים ובזיליקום. אם התערובת נראית יבשה, מוסיפים מים פסטה כמה כפות בכל פעם.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.