פטה כפרי עם מנגו ואננס צ'אטני
המדינה Pâté עם מנגו ואננס Chutney דורש בערך 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 584 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. לך לחנות ותביא חתיכות כוכב אניס, סוכר, חומץ יין אדום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צ'אטני מנגו אננס, מנגו אננס צ'אטני, ו מנגו אננס צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סוכר ומים לרתיחה עם אניס כוכב בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, ללא ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד זהב חיוור. בזהירות להוסיף חומץ, פתיתי פלפל אדום, ו 1/8 כפית מלח (קרמל יהיה נתז ולהקשיח). המשך לבשל עד שהסוכר יתמוסס.
יוצקים סירופ על פירות בקערה ומערבבים בעדינות. תרגע לפחות 4 שעות.
להביא chutney לטמפרטורת החדר לפני ההגשה עם pâté
Chutney יכול להתבצע 2 ימים קדימה.