פטה-עוגות תרד
גבינת פטה-תרד היא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, בצל, שן שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: המבורגר עוף פטה ותרד (הידוע גם כ-Spanakopita בורגר) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב פטה ותרד, ארטישוק ופטה טארטס, ו ארטישוק ופטה טארטס עם סלט עגבניות.
הוראות
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים פלפל ומלח.
להוסיף תרד; לבשל 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים חלבונים ביצה בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת תרד, פטרוזיליה, אורגנו וחלב, ערבוב לשלב.
מניחים גיליון פילו 1 על קרש חיתוך גדול או משטח עבודה (מכסים את הבצק הנותר כדי למנוע ייבוש); מעיל קל עם ספריי בישול. חזור על שכבות עם פילו הנותרים ספריי בישול, מסתיים עם פילו. לחץ בעדינות על שכבות פילו יחד. מעיל קל גיליון פילו העליון עם ספריי בישול.
חותכים את המחסנית לאורכה לרצועות 3 (4 1/4 אינץ 'רחב), וחותכים כל רצועה לרוחב כדי ליצור ריבועים 4 (4 1/2 אינץ'). בזהירות במקום 1 ריבוע שכבתי לתוך כל אחד 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול; בעדינות לחץ ריבועים למחבת כדי ליצור כוסות. פינות מאוורר של כוסות פילו. בעדינות מעיל את הפינות של כל גביע פילו עם ספריי בישול.
מחלקים את תערובת תרד באופן שווה בין כוסות פילו.
אופים ב 375 במשך 15 דקות.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם גבינה. כיסוי רופף; אופים 3 דקות נוספות.