פטוצ'יני עוף ברוקולי
ניתן להכין את המתכון לפטוצ'יני עוף ברוקולי תוך כ-25 דקות . , מתכון זה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 707 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 מעריצים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם גבעולים וחתיכות פטריות, מרק עוף מרוכז, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , וזה טוב. פטוצ'יני עם שעועית וברוקולי ופטריות , ביצים אפויות וקרם בייקון בקני פטוצ'יני תרד ורוטב קרם עגבניות פטוצ'יני חמוציות עם שרימפס וסקלופ דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מבשלים פטוצ'יני לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה מטגנים עוף ובצל בחמאה עד שהעוף כבר לא ורוד.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מערבבים את המרק, המרק, הברוקולי, הפטריות, אבקת הבצל והפלפל. להביא לרתיחה.
מסננים פטוצ'יני; מוסיפים לתערובת העוף ומחממים.