פטוצ'יני תרד וריקוטה
פטוצ'יני פטריות תרד וריקוטה לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-33 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 667 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.68 למנה, מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם גבינת ריקוטה, פסטה פטוצ'יני תרד, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מצטיין של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פטוצ'יני ריקוטה פטריות, פטוצ'יני עם תרד, ריקוטה וחצילים בגריל, ופטוצ'יני פטריות ותרד.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה פטריות ומבשלים עד לריכוך. מערבבים פנימה תרד ומבשלים עד להפשרה ורכה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינת ריקוטה; לערבב היטב.
לתערובת התרד מוסיפים את מיץ הלימון; יוצקים מעל פסטה מבושלת.