פטוצ'יני אלפרדו חסילונים
פטוצ'יני אלפרדו חסילונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמן זית, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו פטוצ'יני אלפרדו חסילונים, פטוצ'יני אלפרדו חסילונים, ו פטוצ'יני אלפרדו חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/4 כוס בישול נוזלי.
מערבבים שרימפס, בצל ושום בקערה קטנה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל.
הוסף תערובת שרימפס, ומטופח במשך 4 דקות או עד שרימפס נעשים.
מוסיפים למחבת נוזל בישול שמור, Parmigiano-רג ' יאנו, חצי וחצי, גבינת שמנת ופלפל. מבשלים 2 דקות או עד גבינות להמס.
מערבבים פסטה, תערובת גבינה, ותערובת שרימפס.