פטוצ'יני בולונז
פטוצ'יני בולונז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 661 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל, גזר, בקר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. הציון הזה נהדר. נסו סמרטוט כל בולונז (רוטב בולונז), רוטב בולונז (ראגו בולונז), ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הניחו סיר מים גדול על הכיריים לרתיחה, ובשלו את הפטוצ ' יני לפי ההוראות שעל הקופסה.
בינתיים מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים 5 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים 5 דקות נוספות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את השום, הבקר הטחון והטימין ומבשלים עד שהבשר משחים, מפרקים אותו לחתיכות קטנות בזמן שהוא מתבשל, כ -5 דקות.
מערבבים פנימה את העגבניות והמרק ומבשלים 5 דקות, או עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את החלב ומבשלים עוד 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
בסיום הפסטה מסננים אותה, מחזירים אותה לסיר הפסטה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים יחד את הרוטב והפסטה. מכניסים לקערות הגשה ומעליהם גבינת פרמזן.