פטוצ'יני עוף איטלקי שמנת
פטוצ'יני עוף איטלקי קרמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. לכי לחנות ותקני אם יש לכם חמש גבינות איטלקיות, גבינת שמנת מפילדלפיה, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק, פטוצ'יני עוף מוקרם, ו עוף מוקרם לימון פיקטה פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול בהתאם לחבילה, השמטת מלח והוספת ירקות למי הבישול במשך 3 דקות האחרונות.
בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים ומערבבים 8 דקות. או עד שנסיים.
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים חלב וגבינת שמנת למחבת; מבשלים על אש נמוכה 5 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב, ערבוב כל הזמן. מערבבים עוף וגבינה מגוררת.
מסננים תערובת פסטה; מניחים על צלחת הגשה. למעלה עם תערובת עוף ופרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.