פטוצ'יני עם בייקון וביצים
פטוצ'יני עם בייקון וביצים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 821 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטוצ'יני תרד, גבינת פרמזן, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: ביצים אפויות וקרם בייקון בקיני פטוצ'יני תרד, פטוצ'יני קרבונרה עם ביצים מטוגנות, ו בייקון וברי פטוצ'יני.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה עד פריך.
יוצקים את כל אבל 1 כף. טיפות בייקון מחבת.
מוסיפים שמן ובצל ומבשלים על חום בינוני עד מתרכך.
הסר מהחום, להוסיף מרק עוף, מלח וחמאה.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים ביצים בקליפות שלהם לסיר פסטה ומבשלים עד שהפסטה היא אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה בישול מים ולנקז פסטה וביצים במסננת יחד.
מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב עד מחומם דרך.
להעביר פסטה לקערה גדולה, להוסיף 1/2 ל 1 כוס בישול מים 1/4 כוס גבינת פרמזן ולזרוק היטב. מקלפים ביצים וקוצצים.
מפזרים ביצה, בייקון מתפורר ועירית על פסטה וזורקים. מתבלים בפלפל וזורקים שוב.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה על מנות בודדות.