פטוצ'יני עם חמאה חומה ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם חמאה חומה ומרווה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חמאה, פטוצ'יני ביצה, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, חמאה חומה מרווה, ו חמאה חומה ופופרס מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים עלי מרווה ומבשלים עד שקצוות תלתל וחמאה היא ענבר כהה (לא לשרוף), ערבוב מפנה עלים מדי פעם, על 6 דקות.
מעבירים מרווה למגבות נייר.
מוסיפים ציר עגל לחמאה חומה.
מוסיפים פסטה ו 5 כפות גבינת פרמזן מגוררת לתערובת חמאה חומה במחבת; לזרוק למעיל, הוספת נוזל בישול שמורות על ידי כפות אם יבש. מתבלים במלח ופלפל. לחלק בין קערות.
מקשטים עם עלי מרווה מטוגנים, מעבירים גבינה לצד.
במתכון זה, החמאה החומה אינה מתוחה, אבל היא בלחם קצר ובגלידה. למה? בחלק מהמתכונים, מוצקי החלב מתוחים מהחמאה החומה כדי להבטיח מרקם חלק. אצל אחרים, החמאה החומה מתוחה כי היא תתבשל עם מרכיבים אחרים ומוצקי החלב עלולים להישרף.