פטוצ'יני עם ירקות ושעועית שחורה
פטוצ'יני עם ירקות ושעועית שחורה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 340 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קמח, שעועית, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכונים דומים: ירקות מטוגנים עם שעועית שחורה וקוסקוס, קערת דוחן עם שעועית שחורה וירקות, ו קערת אורז עם עוף מתובל, תפוחי אדמה מתוקים קלויים וירקות, שעועית שחורה וקייל.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז. להפריש, ולשמור על חם.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים מגבעולים עם מקלף ירקות או סכין,אם תרצה.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'; מניחים בצלחת מיקרוגל בטוח.
הוסף 1/4 כוס מים לכסות. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות; ניקוז.
להמיס מרגרינה בסיר בינוני על חום בינוני; להוסיף שום. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
להוסיף קמח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 8 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים בגבינת שמנת; לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן.
מערבבים אספרגוס, רוטב גבינה, פסטה ושעועית בקערה גדולה; לזרוק היטב.
מפזרים פלפל טחון טרי,אם תרצה.