פטוצ'יני עם לובסטר ושרימפס ברוטב שאלוט ויין
פטוצ'יני עם לובסטר ושרימפס ברוטב שאלוט ויין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 631 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. אם יש לכם ארוגולה, לקישוט: לובסטר אחד, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו שאלות ורוטב יין אדום, סטייק עם שאלוט-רוטב יין אדום (bifteck Marchand De Vin), ו בשר חזיר פילה עם קרום אגוזי לוז ויין אדום-רוטב שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פגז של מקטעי זנב לובסטר לאורך על החלק העליון והתחתון. לחטט מקטעי זנב פתוחים; להסיר בשר.
חותכים לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.
מביאים 6 כוסות מים לרתיחה; מוסיפים שרימפס, ומבשלים 3 עד 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מסננים ושוטפים במים קרים. לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה (לא חום).
להוסיף שאלוט; לטגן עד במכרז.
מוסיפים יין ומבשלים על אש גבוהה 3 דקות. מערבבים במיץ לימון; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה ו -3 המרכיבים הבאים.
מוסיפים לובסטר ושרימפס לתערובת שאלוט; מבשלים על אש נמוכה עד פירות ים חם, ערבוב לעתים קרובות.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז.
מוסיף פסטה מבושלת חמה לתערובת פירות ים; לזרוק היטב.