פטוצ'יני עם עוף ורוטב עגבניות מיובש
פטוצ'יני עם עוף ורוטב עגבניות מיובשות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. אם יש לך בצל ירוק, מרק עוף, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו פטוצ'יני עם עוף ורוטב עגבניות מיובש, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פטוצ'יני ברוטב שמנת עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עגבניות ומרק; בואו לעמוד 30 דקות.
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
בעוד פטוצ 'יני בישול, לבשל פטריות, בצל ושום ביין במחבת nonstick 10 אינץ' על חום בינוני על 3 דקות, ערבוב מדי פעם, untilmushrooms הם רכים.
הסר תערובת ממחבת; להפריש.
חום שמן במחבת מעל חום בינוני. לבשל עוף בשמן 3 עד 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
חום לרתיחה; להפחית את החום. Coverand ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מיץ של עוף הוא ורוד יותר כאשר מרכזי חתיכות עבים נחתכים.
מערבבים חלב, קורנפלור ובזיליקום; מערבבים לתוך תערובת עגבניות במחבת.
ריצוף חום, ערבוב מתמיד. מרתיחים ומערבבים l דקה. מערבבים בתערובת פטריות; קוקונטיל חם.
מגישים מעל עוף פטוצ ' יני.