פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ונקניקיות שמנת
פטוצ'יני עם עגבניות שמנת ורוטב נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 746 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, שמן זית, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני עם רוטב שמנת עגבניות איטלקי נקניק, פטוצ'יני ברוטב עגבניות שמנת, ו ברוקולי שמנת ופטוצ'יני נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ושום ו sauté עד תחילת לרכך, על 3 דקות.
להוסיף נקניקיות ו sauté עד כבר לא ורוד, להיפרד האחורי של מזלג, על 5 דקות.
להוסיף שמנת; מבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, מרווה ופלפל אדום כתוש. מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מסננים פסטה, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
להחזיר פסטה לאותו סיר; להוסיף רוטב. לזרוק מעל חום בינוני עד רוטב מעילי פסטה, הוספת נוזל בישול שמור על ידי 1/4 כוסuls אם התערובת יבשה. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה; מפזרים גבינה ומגישים.