קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי

מרק בצל צרפתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בצל צרפתי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 547 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד-תחתון גדול, להמיס את החמאה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצלים הפרוסים, הקורנית, המלח והפלפל וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם עד שהבצל הופך לחום זהוב עמוק ורך מאוד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מוסיף את היין הלבן לגרד את כל חתיכות יבשות על החלק התחתון של המחבת, הגדלת החום לרתיחה במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את מניית הבשר, ואת מניית העוף, ומאפשרים למרק להתבשל במשך 30 דקות נוספות ככל שהטעמים מתפתחים. מתבלים את המרק בנדיבות עם מלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
מלאי בשרמלאי בשר
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
6
מחממים את התנור כדי לצלות, או להפעיל את המטגן. מסדרים את קוביות ג ' בטה על תבנית אפייה וטוסט עד פריך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את ענפי הקורנית ושופכים את המרק לתוך 4 עד 6 כרכומים בטוחים לתנור או קערות. למעלה עם קוביות ג ' בטה קלויות וכמות נדיבה של Gruyere מגורד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
ג ' בטהnameג ' בטהname
GruyereGruyere
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את התנינים או קערות תחת המטגן במשך 3 עד 5 דקות, או עד הגבינה נמסה ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)