פטוצ'יני עם רוטב צדפות ותפוחי אדמה
פטוצ'יני עם רוטב צדפות ותפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 522 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב צדפות, חמאה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו פטוצ'יני עם רוטב בייקון-צדפה, פטוצ'יני תרד עם רוטב חמאת צדפות ועגבניות חתוכות לקוביות, ו פטוצ'יני הצדפה של רייצ' ל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, לכסות, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים 10 דקות או עד רק במכרז.
מסננים ומניחים בקערה עם רוטב הצדפות. תניח בצד.
לבשל פטוצ ' יני על פי הוראות החבילה, על 8 דקות.
מסננים במסננת ומניחים בצד.
מוסיפים את השמן והחמאה לסיר וחוזרים לחום בינוני. מטגנים את השום והפטרוזיליה 1 דקה.
יוצקים את תערובת רוטב תפוחי האדמה וצדפות ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את הפטוצ ' יני מבושל ומיץ לימון לרוטב וחום על 30 שניות.