פטוצ'יני פרימוורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fettuccini Primaveran. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 723 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אספרגוס, עגבניות ענבים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני חגיגי פרימוורה, דואר זבל Fettuccini Primavera, ו פטוצ'יני פרימוורה עם רוטב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות, 1/4 כפית מלח ופלפל; מטגנים 3 דקות.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים יין, ומפחיתים את הנוזל בחצי, ומבשלים כ-8 דקות.
הוסף קרם, אם תרצה, אגוז מוסקט; מבשלים 2 דקות.
הסר רוטב מחום, ומערבבים גבינה. תניח בצד.
מוסיפים 1/2 כפות מלח לסיר גדול של מים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים 1 עד 2 דקות או עד אל דנטה.
מוסיפים ברוקולי ואספרגוס ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים אפונה הצמד סוכר, ומבשלים 1 דקה או עד ירקות הם פריכים במכרז.
ניקוז, הזמנת 1/4 כוס מים.
העברה למחבת נפרדת. מערבבים בחצאי עגבניות ועשבי תיבול טריים, וזורקים בעדינות פסטה ברוטב, מוסיפים מים שמורים לפי הצורך ללחות.