פטוצ'יני פרימוורה
אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 67%. נסו פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה; מסננים. בינתיים מניחים ברוקולי ואספרגוס בקערה קטנה חסינת מיקרוגל.
מוסיפים מים; מכסים ומבשלים על גבוה במשך 2 דקות. מיד לשטוף ירקות עם מים קרים, לנקז ביסודיות. הניחו בצד.
במחבת גדולה מערבבים עוף ב -2 כפות חמאה למשך 3 דקות או עד שהוא כבר לא ורוד.
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
באותה מחבת מבשלים קישואים, גזר, פטריות, אפונת שלג, פלפל אדום, בצל ירוק ושום בחמאה שנותרה ושמן זית עד שהם רכים.
מעבירים ירקות, כולל ברוקולי ואספרגוס, לקערה גדולה. מתבלים במלח ופלפל.
באותה מחבת מביאים לרתיחה שמנת. מרתיחים במשך 2-3 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים פטוצ ' יני ופטרוזיליה מבושלים לקרם; זורקים עד שהאטריות מצופות.
מוסיפים תערובת פטוצ ' יני לירקות.
מוסיפים עוף וזורקים לאיחוד.