פטוצ'יני שרימפס קל לשניים
לכי לחנות וקחי רוטב ויניגרט בלסמי, פטוצ'יני, עגבנייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני שרימפס קל לשניים, פטוצ'יני עם שרימפס, ו פטוצ'יני חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות יוצקים רוטב על שרימפס בקערה קטנה; מערבבים עד שרימפס מצופה באופן שווה. מקררים 20 דקות. להשרות.
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח. בינתיים, מחממים מחבת גדולה על חום בינוני.
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות. או עד שהשרימפס הופך ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
הסר שרימפס ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים עגבניות, גבינת שמנת ו 1 כף. בזיליקום למחבת; לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין ורוטב מעורבב היטב.
הוסף שרימפס; לבשל 2 דקות. או רק עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מסננים פסטה; מניחים על מגש. למעלה עם תערובת שרימפס, נשאר בזיליקום וגבינה מגוררת.
מרכיבים מנות :
2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רוטב ויניגרט בלסמי קראפט 57 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. (1/4 של 8-עוז. pkg.) PHILADELPHIA Cream Cheese, cubed 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטוצ'יני, לא מבושל 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' בזיליקום טרי קצוץ, מחולק 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' קראפט גרוס גבינת פרמזן 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. שרימפס לא מבושל גדול, קלופים, מקולפים 1 עגבניות, קצוץ