קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו

פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו
פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו תרד לתינוק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. מתכונים דומים: מינסטרונה עם פרמיג'אנו-רג' יאנו, רדיצ'יו מגורר עם פרמיג' אנו-רג'יאנו, ו פרמיג'אנו רג' יאנו טוסט צרפתי מלוח.

הוראות

1
הכינו את הפסטה: הביאו לרתיחה 3 ליטר מים בסיר גדול והוסיפו 1 כף מלח. הגדר אמבט קרח ליד הכיריים. מלבנים את התרד במים הרותחים, כ -2 דקות, ואז מוציאים בעזרת מלקחיים או כף מחוררת וצוללים לאמבט הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, מסירים כמה שיותר לחות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מערבבים את הקמח והתרד במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת ירוק אחיד. כשהמנוע פועל מוסיפים את הביצים והגבינה ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור סביב הלהב. המשך לעבד עד לקבלת מרקם חלק, כ -20 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
אבק קרש גדול בקמח; הופכים את הבצק על הלוח ולשים כמה פעמים ביד. הבצק צריך להיות אלסטי. עוטפים בניילון ומניחים לנוח כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
חותכים את הבצק ל -4 חלקים. עוטפים 3 מהם בניילון או מכסים במגבת לחה מעט. מקמחים את הלוח; מרדדים 1 חתיכת בצק בעזרת מערוך מקומח למלבן בגודל 10 על 14 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מברישים את הבצק קלות בקמח, ואז מגלגלים וחותכים לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' בעזרת סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מניחים את הפסטה בקנים על מגש גיליון שאובק בקמח סולת. מכסים במגבת כלים נקייה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר. חזור על הפעולה עם שאר חלקי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה במיוחד על אש בינונית. מפזרים בגואנסיאלה ומבשלים עד שהשומן הופך והגואנסיאלה פריך בכתמים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הגואנסיאלה ונקז על מגבות נייר; הסר את כל הטפטופים מלבד 1/4 כוס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, 10 עד 12 דקות. מחזירים את הגואנסיאלה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כשהבצל כמעט רך, מנערים עודפי קמח מהפסטה ומוסיפים למים הרותחים. מבשלים עד אל דנטה, תוך ערבוב מתמיד, כ -3 דקות לאחר שהמים חוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מוציאים בעזרת מלקחיים או עכביש ומוסיפים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים למחבת כ -1 כוס מי פסטה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסירים מהאש.
8
בקערה קטנה, מזג את החלמונים עם 3 כפות מי פסטה חמים, ואז שופכים על הפסטה, זורקים להכנת רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מפזרים את הגבינה וזורקים שוב, מוסיפים עוד מי פסטה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
מקשטים בעוד גבינה וכמהין לבנה מגולחת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'