קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו

פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו
פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו תרד לתינוק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. מתכונים דומים: מינסטרונה עם פרמיג'אנו-רג' יאנו, רדיצ'יו מגורר עם פרמיג' אנו-רג'יאנו, ו פרמיג'אנו רג' יאנו טוסט צרפתי מלוח.

הוראות

1
הכינו את הפסטה: הביאו לרתיחה 3 ליטר מים בסיר גדול והוסיפו 1 כף מלח. הגדר אמבט קרח ליד הכיריים. מלבנים את התרד במים הרותחים, כ -2 דקות, ואז מוציאים בעזרת מלקחיים או כף מחוררת וצוללים לאמבט הקרח להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, מסירים כמה שיותר לחות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
3
מערבבים את הקמח והתרד במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת ירוק אחיד. כשהמנוע פועל מוסיפים את הביצים והגבינה ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור סביב הלהב. המשך לעבד עד לקבלת מרקם חלק, כ -20 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
אבק קרש גדול בקמח; הופכים את הבצק על הלוח ולשים כמה פעמים ביד. הבצק צריך להיות אלסטי. עוטפים בניילון ומניחים לנוח כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
חותכים את הבצק ל -4 חלקים. עוטפים 3 מהם בניילון או מכסים במגבת לחה מעט. מקמחים את הלוח; מרדדים 1 חתיכת בצק בעזרת מערוך מקומח למלבן בגודל 10 על 14 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מברישים את הבצק קלות בקמח, ואז מגלגלים וחותכים לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' בעזרת סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
7
מניחים את הפסטה בקנים על מגש גיליון שאובק בקמח סולת. מכסים במגבת כלים נקייה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר. חזור על הפעולה עם שאר חלקי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה במיוחד על אש בינונית. מפזרים בגואנסיאלה ומבשלים עד שהשומן הופך והגואנסיאלה פריך בכתמים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את הגואנסיאלה ונקז על מגבות נייר; הסר את כל הטפטופים מלבד 1/4 כוס מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, 10 עד 12 דקות. מחזירים את הגואנסיאלה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כשהבצל כמעט רך, מנערים עודפי קמח מהפסטה ומוסיפים למים הרותחים. מבשלים עד אל דנטה, תוך ערבוב מתמיד, כ -3 דקות לאחר שהמים חוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מוציאים בעזרת מלקחיים או עכביש ומוסיפים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
מוסיפים למחבת כ -1 כוס מי פסטה וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מסירים מהאש.
8
בקערה קטנה, מזג את החלמונים עם 3 כפות מי פסטה חמים, ואז שופכים על הפסטה, זורקים להכנת רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מפזרים את הגבינה וזורקים שוב, מוסיפים עוד מי פסטה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
10
מקשטים בעוד גבינה וכמהין לבנה מגולחת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל