פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו
פטוצ'יני תרד עם פרמיג' אנו-רג'יאנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 714 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו תרד לתינוק, גבינת פרמיג'אנו-רג' יאנו, ביצים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 60%. מתכונים דומים: מינסטרונה עם פרמיג'אנו-רג' יאנו, רדיצ'יו מגורר עם פרמיג' אנו-רג'יאנו, ו פרמיג'אנו רג' יאנו טוסט צרפתי מלוח.
הוראות
הכינו את הפסטה: הביאו לרתיחה 3 ליטר מים בסיר גדול והוסיפו 1 כף מלח. הגדר אמבט קרח ליד הכיריים. מלבנים את התרד במים הרותחים, כ -2 דקות, ואז מוציאים בעזרת מלקחיים או כף מחוררת וצוללים לאמבט הקרח להתקררות.
מסננים את התרד וסוחטים יבש במגבת מטבח, מסירים כמה שיותר לחות. הניחו בצד.
מערבבים את הקמח והתרד במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת ירוק אחיד. כשהמנוע פועל מוסיפים את הביצים והגבינה ומעבדים עד שהבצק יוצר כדור סביב הלהב. המשך לעבד עד לקבלת מרקם חלק, כ -20 שניות נוספות.
אבק קרש גדול בקמח; הופכים את הבצק על הלוח ולשים כמה פעמים ביד. הבצק צריך להיות אלסטי. עוטפים בניילון ומניחים לנוח כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
חותכים את הבצק ל -4 חלקים. עוטפים 3 מהם בניילון או מכסים במגבת לחה מעט. מקמחים את הלוח; מרדדים 1 חתיכת בצק בעזרת מערוך מקומח למלבן בגודל 10 על 14 אינץ 'בעובי של כ -1 / 8 אינץ'.
מברישים את הבצק קלות בקמח, ואז מגלגלים וחותכים לרצועות ברוחב 1/2 אינץ ' בעזרת סכין חדה.
מניחים את הפסטה בקנים על מגש גיליון שאובק בקמח סולת. מכסים במגבת כלים נקייה ומניחים בצד בטמפרטורת החדר. חזור על הפעולה עם שאר חלקי הבצק.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה במיוחד על אש בינונית. מפזרים בגואנסיאלה ומבשלים עד שהשומן הופך והגואנסיאלה פריך בכתמים, כ -3 דקות.
הסר את הגואנסיאלה ונקז על מגבות נייר; הסר את כל הטפטופים מלבד 1/4 כוס מהמחבת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לריכוך, 10 עד 12 דקות. מחזירים את הגואנסיאלה למחבת.
כשהבצל כמעט רך, מנערים עודפי קמח מהפסטה ומוסיפים למים הרותחים. מבשלים עד אל דנטה, תוך ערבוב מתמיד, כ -3 דקות לאחר שהמים חוזרים לרתיחה.
מוציאים בעזרת מלקחיים או עכביש ומוסיפים למחבת.
מוסיפים למחבת כ -1 כוס מי פסטה וזורקים לציפוי.
בקערה קטנה, מזג את החלמונים עם 3 כפות מי פסטה חמים, ואז שופכים על הפסטה, זורקים להכנת רוטב שמנת.
מפזרים את הגבינה וזורקים שוב, מוסיפים עוד מי פסטה לפי הצורך.
מקשטים בעוד גבינה וכמהין לבנה מגולחת.