תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fattoush של נעמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 178 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך חומץ יין, מלפפונים, לחם טורקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פאטוש, פאטוש, ו פאטוש.
הוראות
1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות עד יום מראש על ידי הצבת שניהם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או במקרר עד בועות טופס על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את תערובת היוגורט המותססת שלך או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סומאק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יותם אוטולנג ' י הוא הבעלים של קבוצה של מסעדות בעלות ארבעה סניפים בלונדון, וכן מסעדה יוקרתית, Nopi, גם בלונדון. ספר הבישול שלו משנת 2011, Plenty, היה רב מכר של הניו יורק טיימס. סמי תמימי הוא שותף ושף ראשי ב-Ottolenghi וב-coauthor של Ottolenghi: ספר הבישול.