קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פטי נמסה.

פטי נמסה.
פטי נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם לחם multigrain, פטריות כפתור, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פטי נמסה., פטי נמסה., ו פטי נמסה..

הוראות

1
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, 2 עד 3 דקות. לדחוף לצד אחד של המחבת; להוסיף את הפטריות ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מערבבים את הפטריות והבצל יחד ומבשלים עד שהבצל מוזהב, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את החומץ ו 2 כפות רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4
להעביר את התערובת לקערה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בינתיים, מערבבים את טורקיה, בשר ואת שאר 2 כפיות רוטב ווסטרשייר בקערה. צורה לתוך 4 בגודל שווה סגלגל קציצות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
למחוק את המחבת, להוסיף 1 כף שמן זית ולמקם מעל חום בינוני גבוה. עונת הקציצות עם מלח ופלפל ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. להעיף ולבשל דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מחלקים את הבצלים והפטריות בין 4 פרוסות לחם; למעלה עם פרוסת גבינה, קציצה, עוד פרוסת גבינה ועוד פרוסת לחם. למחוק את המחבת; להוסיף 1 כף שמן זית ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים את הכריכים בשתי קבוצות עד הלחם קלוי והגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות לכל צד, הוספת 2 כפיות שמן הנותרים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
צילום אנטוניס אכילאוס