קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

פטי נמסה.

פטי נמסה.
פטי נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם לחם multigrain, פטריות כפתור, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פטי נמסה., פטי נמסה., ו פטי נמסה..

הוראות

1
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, 2 עד 3 דקות. לדחוף לצד אחד של המחבת; להוסיף את הפטריות ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מערבבים את הפטריות והבצל יחד ומבשלים עד שהבצל מוזהב, כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את החומץ ו 2 כפות רוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
להעביר את התערובת לקערה ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בינתיים, מערבבים את טורקיה, בשר ואת שאר 2 כפיות רוטב ווסטרשייר בקערה. צורה לתוך 4 בגודל שווה סגלגל קציצות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
למחוק את המחבת, להוסיף 1 כף שמן זית ולמקם מעל חום בינוני גבוה. עונת הקציצות עם מלח ופלפל ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. להעיף ולבשל דרך, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחלקים את הבצלים והפטריות בין 4 פרוסות לחם; למעלה עם פרוסת גבינה, קציצה, עוד פרוסת גבינה ועוד פרוסת לחם. למחוק את המחבת; להוסיף 1 כף שמן זית ולמקם מעל חום בינוני. מבשלים את הכריכים בשתי קבוצות עד הלחם קלוי והגבינה נמסה, 1 עד 2 דקות לכל צד, הוספת 2 כפיות שמן הנותרים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
צילום אנטוניס אכילאוס