קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות46
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות ב Escabèche עם פלפלים אדומים ו Chiles de Arbol

פטריות ב Escabèche עם פלפלים אדומים ו Chiles de Arbol
אם יש לכם פטריות צדפות, עלי פטרוזיליה, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פטריות ב Escabeche עם פלפלים אדומים ו Chiles De Árbol, פלפלים צלויים, בצל ופטריות, ו פלפלים ים תיכוניים ממולאים עם קוסקוס, עוף ופטריות.

הוראות

1
פלפלים חרוכים מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 15 דקות. פיל ופלפלי זרע, ואז לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף פטריות כפתור; מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד פטריות מתרככות אבל עדיין להחזיק צורה, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מעבירים פטריות לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף 2 כפות שמן למחבת אותו.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים פטריות שיטאקה; מפזרים מלח ופלפל עד רך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
מעבירים פטריות לאותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חום 1 כף שמן באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים פטריות צדפה; מפזרים מלח ופלפל ו sauté עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות צדפותפטריות צדפות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10
להעביר פטריות לאותה קערה; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
טוסט chiles de árbol במחבת קטנה על חום גבוה עד רק מתחיל להחשיך, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
להעביר 3 צ ' ילי spice מיל טוחן דק; מילואים הנותרים chiles כולו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
13
חום 1/2 כוס שמן במחבת שמורה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מוסיפים בצל וטוגנים עד שקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
15
להוסיף שום ו 5 מרכיבים הבאים, 1/4 כפית של אדמה צ ' ילי דה árbol, הנותרים 6 כל chiles דה árbol; מערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
16
מוסיפים 3 כוסות מים ושני חומץ; העונה בנדיבות עם מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ואז לשפוך תערובת חומץ על פטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מוסיפים רצועות פלפל אדום. מגניב לגמרי. כיסוי וצינה לילה. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
18
Escabeche פטריות זן מעל קערה גדולה. מסדרים פטריות סחוטות על מגש גדול; משליכים שיני שום ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
19
טפטוף פטריות עם קצת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
20
מקשטים עם עלי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
21
* זמין בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים לטיניים.
1
שמור את המיצים מן פטריות במרינדה. כל שאריות פטריות ניתן להחזיר את המיצים ומאוחסנים במקרר. הם תוספת נהדרת לסנדוויצ ' ים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות במרינדהפטריות במרינדה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Campo Viejo Cava Brut rosé עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
צבע ורוד נוצץ. נעים וחזק על האף עם נוכחות חזקה של פירות יער אדומים בשלים. עם יש תחושה מעוגלת, נעימה בפה.