פטריות במרינדה עם גבינה כחולה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון, מלח תיבול, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 127 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. . וזה לא כל כך מצוין. נסו בצל גבינה כחולה במרינדה, פטריות במרינדה וגבינה, ו פטריות גבינה כחולות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הגבינה הכחולה, שמן צמחי, מיץ לימון, חומץ יין לבן, שום, מלח תיבול, סוכר לבן, חרדל יבש ורוטב חם. מערבבים את הפטריות. מכסים ומקררים 4 עד 6 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
אבקת חרדל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה