פטריות בר ומילוי תרד
פטריות בר ומילוי תרד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, טימין, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלית פטריות בר, מלית פטריות בר, ו ערמון ופטריות בר מלית.
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה עם שמן זית heavylarge מחבת על חום בינוני גבוה.
פטריות בר מפוספסות ומפזרים בקלילות במלח ופלפל. Sauté עד mushroomsהם מכרז ומתחיל חום, על 8minutes.
מעבירים פטריות לקערה גדולה.
ממיסים את שארית החמאה 1/2 כוס ב sameskillet על אש בינונית.
מוסיפים בצל ותפטיר. Sauté עד ירקות רכים, על 12 דקות.
הוסף את כל עשבי תיבול; sauté 1minute יותר.
להוסיף תרד ולזרוק untiljust נבול, על 1 דקה.
להוסיף vegetablemixture לקערה עם פטריות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב, כיסוי, וצינה.
מחממים תנור ל 177°. מחלקים לחם בין 2 גליונות אפייה מעוטרים.
לחם Bakeuntil הוא פריך אבל לא קשה, היפוך גליונות לאחר 5 דקות, 10 עד 12 minutestotal.
להעביר קערה גדולה מאוד מגניב.
חמאה 13x9x2 אינץ ' תבנית אפייה. תערובת Stirvegetable ללחם.
להקציף ביצים, מלח ופלפל בקערה קטנה כדי להתמזג היטב;לטאטא במרק 1 כוס.
מוסיפים תערובת ביצה tostuffing, משליך לשלב באופן שווה וחיפוי יותר מרק על ידי 1/4 כוסuls אם יבש.
אופים מלית חשופה עד בבישולדרך וחום וקשוח על גבי, 50 עד 60 דקות.